13. okt
KL. 20:00

Baby In Vain + Molly + Cloudy Avenue – OBS i Baghuset

Musik

Baby In Vain. Foto: Rasmus Weng Karlsen.

Baby In Vain + Molly + Cloudy Avenue – OBS i Baghuset

Ungdomskulturhuset Vognporten, Mere Monitor og B-Promotor præsenterer stolt
Baby in Vain

 

Torsdag 13/10  20:00

Baby In Vain + Molly + Cloudy Avenue

OBS: Spillested: Baghuset, Sct. Jacobsvej 1, Ballerup

 

Ungdomskulturhuset Vognporten, Mere Monitor og B-Promotor præsenterer stolt:

 

Baby In Vain

Lola Hammerich, Benedicte Pierleoni og Andrea Thuesen buldrede gennem lydmuren i 2013 med skarpe riffs, intense liveshows og uimodståelige vokalsider. Deres smadrede rock låner inspiration fra 90’ernes stonerrock og navne som Black Sabbath, MC5 og The Melvins. Men selvom Baby In Vain står på skuldrene af ikoner, formår de at skabe rockmusik, som blæser lytteren omkuld på sine egne præmisser.

 

Tåbeligt godt

Baby In Vain har efter heftig turneaktivitet i USA og England spillet sig til massiv anerkendelse i udlandet, hvor de har delt scene med musikere som Ty Segall, The Kills og Thurston Moore. Det britiske musikmagasin NME er ivrige fans og har for nylig kaldt dem “stupidly exciting”.

www.babyinvain.com

www.facebook.com/babyinvain

 

 

Molly

Molly gør oprør imod de toneangivende tandhjul på den danske punkscene ved at bære deres kærlighed til den gode melodi stolt og åbenhjertigt udenpå tøjet, og ‘Peach Melba’ udfolder sig som et af de stærkeste straight up rockende album fra et ungt dansk band, undertegnede har plaget sine ører med i mange år. Kun et enkelt, lidt for letvægter-agtigt nummer falder igennem et ellers triumferende helhed af kværnende, men også skudsikkert fængende punk-anthems.

www.facebook.com/lovemollyband

 

Cloudy Avenue

Et ny generation af rock er født! Med hjælp fra fire sønner vil en legendarisk musikgenre atter blive genfødt! Tilført en moderne pust overfører Cloudy Avenue deres egne unikke detaljer til den klassiske Hardrock!

www.facebook.com/cloudyavenue

http://cloudyavenue.com/

 

 

Denne koncert er en bestem selv prisen koncert !!! Derfor vil du i indgangen blive bedt om at betale det du har lyst til imellem 10,- og 200,- … Der er ikke billetter i forsalg, så kom i god tid og betal efter samvittigheden …

 

Del

Kunstner Hjemmeside

Baby in Vains web

Molly. PR-foto.

Cloudy Avenue. PR-foto.