7. mar
KL. 19:30

Baby Did a Bad Thing

Musik, Ny-folk

Baby Did a Bad Thing. PR-foto.

Baby Did a Bad Thing

Torsdag 7/3 2024  19:30
Baby Did a Bad Thing
Mere folk end country

Der er højere til loftet, lidt større armbevægelser og fri adgang til helt nye kroge af musikken, når Baby Did a Bad Thing vender tilbage med nye sange, nyt album og selvfølgelig ny turné.

Det gav ikke sig selv, da Baby Did a Bad Thing ramte landets radioer midt i en coronatid. Og dog. For selvom det århusianske debutband, ligesom resten af branchen, var ramt at nedlukning og restriktioner, tog både P4, P5, adskillige amerikanske radiokanaler, anmeldere og publikum begejstret mod første album fra de herrer. Interessen for bandet, er nærmest eksploderet efter deres optræden i Glyngøre ved Jonas Vingegaards hjemkomst i juli måned 2023 efter den sejrrige lille cykeltur rundt i Frankrig.

Nu er bandet klar med nye sange, og resultatet er et modent, selvsikkert og velovervejet udspil med modet til både at forlade lidt gammelt og især at byde nye hjørner velkomne. Selv siger de, at de er blevet ’mere folk end country’.

Og det er et modnet band, der med deres nye sange og kommende album har givet sig selv plads til mere frihed i både arrangementer og tekster.

”De nye sange er fortællinger, der gælder bredt, men tager udgangspunkt i et enkelt menneskes historie. Det er universelle temaer om at stille sig åben, at turde være sårbar over for verden og om at finde hjem,” lyder det fra manden bag sangene, Jonas Fjelsted.

”Og så er der plads til mere dynamik, mere flerstemmigt kor og flere rockelementer. Ja, vi rager ned fra alle hylder denne gang…”

Baby Did a Bad Thing er:
Jonas Fjelsted (vocal / guitar)
Casper Simonsen (trommer)
Thomas Friis (bas)
Mikael Sort (pedal steel / guitar)

130,-
Ung under 25 år: 65,-

Koncert i Lille sal eller i Caféen.
Unummererede sidde- / ståpladser.
Varighed: 2 x 45 minutter
Dørene åbner kl. 19:00

Del