25. nov
KL. 19:00
Andreas Bo

ORIGINAL

ANDREAS BO - Comedy
Andreas Bo

PR-foto

ORIGINAL

ANDREAS BO

Tirsdag 25/11 20:00

Løssalg: 340,- | Siddepladser.

Sandwich kan købes i caféen.

I sit første soloshow fra 2012 påstod Andreas Bo, overfor 75.000 begejstrede publikummer i over 100 forestillinger,
at han bare var – et Plagiat! Et produkt af mange års kærlighed til forskellige komikeres forskellige komik som strittede i alle retninger. Men måske var ”Plagiat” bare et postulat. Måske har de sidste par år vist, at Andreas Bo netop er en ener. Hele tiden nysgerrig efter at finde på nye skæve karikaturer af fiktive danskere. Af danskere vi alle kender. Hele tiden sulten efter at finde nye måder at fortolke komikkens klassiske virkemidler på. Nye elegante satiriske vinkler og latterkrampefremkaldende platheder.

Andreas Bo på plakaten er lig med overraskelser. Ingen endegyldige svar, men altid masser af spørgsmål: Hvem vil han give sig ud for at være? Hvem står i skudlinjen? Hvilke skumgummi-dyr gør hvad ved ham? Og smider han nu tøjet igen? I sit nye musikalske turbo comedy-show er Andreas Bo klar til at bruge det meste af 2 timer på at fortælle publikum, hvorfor han – på trods af stadig at kunne give sig ud for at være alle mulige andre – faktisk er helt sin egen og fuldstændig ORIGINAL.

Har man lyst til at blive og hygge i baren efter showet, tilbyder Baltoppen LIVEs café sprut, fadøl og andre drikkevarer til ’Happy Hour’ priser.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Andreas Bo