20. feb
KL. 19:00

Andreas Bo – HÅR(D)

Comedy

Andreas Bo HÅR(D). PR-foto: Tajmer.dk.

Andreas Bo – HÅR(D)

ANDREAS BO

Torsdag 20/2 2025  19:00
Andreas Bo “HÅR(D)”
Én af landets sjoveste komikere

Er Andreas Bo en provo, en spradebasse eller egentlig bare en komiker med sine meningers mod og stor selvironi? Måske det hele. Det er i hvert fald, hvad der kommer til udtryk i hans 5. soloshow ”HÅR(D)”.

Somme tider skal man behandle ord og holdninger lidt som en bar hovedbund. Nogle gange er det bedst at udtrykke den nøgne skaldede sandhed og andre gange er det bedst at pakke det hele lidt ind, eller dække det helt til.

I Comedy-showet “HÅR(D)” går Andreas Bo hårdt på tidens emner, og stiller de – for en komiker – helt relevante spørgsmål som: Hvad er der liiiiige at være sur over, når man er født i verdens fedeste land? Kan tidens forståelse for rummelighed rumme dem, som ikke kan rumme de rummelige? Hvorfor skammer vi os over vores sans for ironi, når vi burde være stolte? I “HÅR(D)” viser Andreas Bo, at man kan lave sjov med alt – ikke mindst sig selv.

Andreas Bo er en af landets sjoveste komikere. Han bevarer stilen enkel og ualmindelig tempofyldt og med en sublim evne til at gengive typer. I det nye show giver han naturligvis endnu engang en opvisning i alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler i et konstant ønske om at bringe komikken i al almindelighed i nye retninger.

325,-
Nummerede siddepladser på stolerækker.
Dørene til salen åbner kl. 18:30.
Varighed: Offentliggøres senere.

Det er ikke tilladt at optage, filme eller fotografere under arrangementet.

Baltoppen LIVEs café tilbyder fra kl. 17:30:
Thai Sweet Chili Chicken Bowl med fintsnittede grøntsager, ananas, forårsløg og sesam: 149,-

Menuen tilbydes under køb af billet eller kan tilkøbes her: https://baltoppenlive.dk/cafe/spisning/, senest kl 12:00 to hverdage før arrangementet.

Læs mere på:
www.andreasbo.dk og www.tajmer.dk.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Andreas Bo

Andreas Bo HÅR(D). PR-foto: Tajmer.dk.