19. mar
KL. 19:30

Almost Irish

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Almost Irish. Pr-foto.

Almost Irish

Almost Irish

Tirsdag 19/3  19:30
Almost Irish (DK)
Fire virtuose brødre fra Holsted 

Almost Irish er et ungt folkband fra Danmark med erfaring, spilleglæde og en helt særlig musikalsk opvækst. Den har bandets fire medlemmer nemlig gennemlevet i fællesskab, da de – som følge af at have samme mor og far – er brødre.
Soundtracket til brødrenes barndom lød ud fra deres fars pladespiller, hvor utallige irske, skotske og danske bands og folkesangere sang sange, som var svære at glemme igen.

I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som for alvor introducerede dem til en verden af irsk folkemusik, lærte dem at spille de velkendte sange fra barndommen og såede således kernen til det, der i dag er Almost Irish.

Siden da har Almost Irish spillet landet tyndt med afstikkere til Norge, Tyskland, Nordirland og Skotland.

Almost Irish har en dyb forståelse for den traditionelle irske og skotske folkemusik og har den fordel at kende hinanden både som musikere og som brødre. Til sammen har de en unik energi og spilleglæde på scenen, og deres brede repertoire af traditionelle sange og melodier udtrykker fortolkning, kreativitet, fornyelse og respekt for traditionen.

Almost Irish er dygtige musikere – og ikke mindst fortællere – og er derfor blevet en respekteret repræsentant for folkemusikken.

Line-up:
Lukas Nielsen: Vocal, Fiddle, Mandolin
Rasmus Nielsen: Vocal, Cittern,
Bouzouki and 5 str. Banjo
Alexander Nielsen: Vocal, Whistles, Guitar
Jacob Nielsen: Guitars, Concertina, Bones

150,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene

Menu kan tilkøbes (fra kl. 18:00): Sæson buffet: 180,-

Denne koncert er en del af ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet for sæson 2023/2024 kan købes her for 600,- indtil nytår: https://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/114158

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Almost Irish' website

Almost Irish. Pr-foto.