10. okt
KL. 19:30

Almost Irish feat. Chris McMullan (NIR)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Almost Irish feat. Chris McMullan (NIR)

Almost Irish feat. Chris McMullan (NIR)
Almost Irish

Tirsdag 10/10  19:30
Almost Irish feat. Chris McMullan (NIR)

Almost Irish er et ungt folkband fra Danmark med erfaring, spilleglæde og en helt særlig musikalsk opvækst. Den har  bandets 4 medlemmer nemlig gennemlevet i fællesskab, da de – som følge af at have samme mor og far – er brødre.
Soundtracket til drengenes barndom lød ud fra deres fars pladespiller, hvor utallige irske, skotske og danske bands og  folkesangere sang sange, som var svære at glemme igen.

Almost Irish har en dyb forståelse for den traditionelle irske og skotske folkemusik og har den fordel at kende hinanden  både som musikere og som brødre. Til sammen har de en unik energi og spilleglæde på scenen, og deres brede repertoire  af traditionelle sange og melodier udtrykker fortolkning, kreativitet, fornyelse og respekt for traditionen. Almost Irish er  dygtige musikere – og ikke mindst fortællere – og er derfor blevet en respekteret repræsentant for folkemusikken.

I løbet af de sidste par år har brødrene turneret flittigt med deres gode ven Chris McMullan fra Nordirland, som er en  anerkendt uilleann piper og fløjtespiller og har rejst i det meste af den opdagede verden med sine instrumenter. Chris er blevet en del af søskendeflokken, og som en 5. bror bringer han med sin imponerende musikalitet et smittende energi  med på scenen.

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Vildtragout serveret med bagt rodfrugtmos og let waldorfsalat.

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Almost Irish' website