26. nov
KL. 15:00

Alletiders Julekalendersange med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard og trio

Musik

Alletiders Julekalendersange med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard og trio

Lørdag 26/11  15:00
Alletiders Julekalendersange med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard og trio
Årets julekoncert for hele familien

Vi kender dem alle sammen… Hvert år op til Jul dukker de op igen, og vi mindes og husker tilbage… Julekalendersangene fra de mange forskellige TV-julekalendere, der har været igennem tiden. Flere af dem er blevet til klassikere og en fast del af det traditionelle repertoire af sange og til højtiden, og hvert år lanceres mindst én ny sang, der kandiderer om at opnå samme status som de mange forgængere.

Historien med de populære TV-julekalendere går helt tilbage til starten af 1960’erne, og der har gennem tiden været mange forskellige sange, men hvilke er og har været blandt de bedste?

Den populære duo Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har sat sig for at finde frem til de 24 bedste og mest populære sange fra de mange års TV-julekalendere og sammen med et orkester præsentere dem for publikum i familiekoncerten ”Alletiders Julekalendersange”, hvor både børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på et særdeles populært repertoire.

Hvilke sange mon kommer med blandt de 24 bedste sange? Det er nok at tage fat på i feltet med de mange kendte TV-julekalendere – ”Tidsrejsen”, ”Juleønsket”, ”Julefeber”, ”Tinkas Juleeventyr”, ”Absalons Hemmelighed”, ”Vinterbyøster”, ”Nissebanden”, ”Jul på
slottet”, ”Alletiders Jul”, ”Jul i Gammelby”, ”Jesus og Josefine”, ”Torvet”, ”Juletestamentet”, ”Jullerup Færgeby” m.fl

Skovlunde Kirkes Spire- og Børnekor, ledet af organist i Skovlunde Kirke Karina Brix Hansen, medvirker på et par af sangene.

Siddepladser ved caféborde.
Varighed: ca. 70 minutter

220,-: Normalpris
110,-: Unge under 25 år
550,-: Familiebillet – 4 personer

Del