14. nov
KL. 19:30

Allan Taylor (UK)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Foto: PR-foto Allan Tayor

Allan Taylor (UK)

Allan Taylor (UK)

Tirsdag 14/11  19:30
Allan Taylor (UK)

Der er almindelig enighed i musikbranchen og blandt publikum, om at Allan Taylor er en levende legende indenfor folkmusikken. Han er én af de få tilbageværende Rejsende Troubadurer, som startede deres rejser i de glade 60’ere. Rejser som i de tidlige dage blandt andet bragte ham til London, New York, Los Angeles og Nashville – både på scenerne  og folkklubberne og til pladeindspilninger i de store studier.

Allan turnerer nu alene gennem Europa, med koncerter i klubber, på store scener, til festivaler og i kulturcentre med sange om de skæve eksistenser og folk som ikke rigtigt finder deres plads i den travle hverdag. Der er plads til dem i  Allans sange! Hans tekster har en integritet, der mere end antyder, at de kommer fra det virkelige liv

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Lammeskank med kartoffelmos og svampesauce.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Allan Taylors website

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.