20. maj
KL. 20:00

Årets Musikprofil – finalekoncert

Musikprofilen – Radio 902FM - Musik

Årets Musikprofil – finalekoncert

Radio 902FM og Baltoppen LIVE præsenterer 8 bands
Musikprofilen – Radio 902FM

Lørdag 20/5  20:00
Årets Musikprofil – finalekoncert
Radio 902FM og Baltoppen LIVE præsenterer bands

Hver torsdag kl. 18 – 20 sendes programmet Musikprofilen på 902FM (tidligere Radio Ballerup). Her udvider studievært Mona Bach lytterens musikalske horisont når hun præsenterer nye udgivelser fra danske upcoming, inspirerende og originale bands og solister.

I programmets 1. time sættes der fokus på et nøje udvalgt band eller solist: Ugens Musikprofil. Lytteren får indblik i bandets univers gennem numre og interviews, og det er også lytteren, som med deres stemme afgør, hvilken af Ugens Musikprofiler, der skal vinde og kåres som “Månedens Musikprofil”. Denne lørdag giver månedsvinderne koncert på Baltoppen LIVE.

Publikum og et dommerpanel fra musikbranchen kårer under koncerten Årets Musikprofil. Vinderbandet kvitterer med en ekstra koncert, når aftenen går på hæld.

Lyt med hver torsdag og vær med til at sammensætte finalekoncertens program ved at give din stemme.

Følg med på FACEBOOK: www.facebook.com/Musikprofilen.902FM.

Hør meget mere om alle de mange suveræne bands og solister, der hver torsdag fylder din FM-æter i Musikprofilen på Radio 902FM.

Afgiv din stemme og deltag i konkurrencen om finalekoncertbilletter.

 

JOHANNESSON. PR-foto.

Månedens Musikprofil september 2016
JOHANNESSON
Rock med et twist af elektronisk musik
Er du til bands som Carpark North, Depeche Mode og U2, er der en chance for, at JOHANNESSON også falder i din smag. EP’en Crossroads er Dan JOHANNESSONs debutudgivelse som solist. På Crossroads tages lytteren med på en musikalsk rejse, hvor stoppestederne undervejs bl.a. hedder kærlighed, angst og dagens forbrugersamfund. Læn dig tilbage og bliv klogere på JOHANNESSONs musikalske univers – et univers, der er produceret og mixet af Michel Svane. Dét samarbejde opstod i 2014, efter at JOHANNESSON havde hørt Marvel Hills plade, There’s a Lighthouse at The End of The World. Johannesson var vild med pladens stemningsfyldte sound. Han tog derfor kontakt til Svane, der er sangskriver og komponist i Marvel Hill. Heldigvis kunne Svane også godt li’ JOHANNESSONs musikalske ideer og i sommeren 2014 begyndte de to at arbejde sammen om Crossroads sound. Foruden Svane har Dunés tidligere guitarist, Simon Troelsgaard, også haft en finger med i tilblivelsen af pladen. Troelsgaard medvirker nemlig på 4 ud af 5 numre, hvilket sikrer at pladen har fået styrket den blanding af kant og emotionelle melodier, som er kendetegnende for JOHANNESSONs musikalske univers. JOHANNESSON er signet hos Target Records. Dan Johannesson er 42 år og bosat i Odense og er på ingen måde ‘ny’ i musikbranchen. Han er sanger, sangskriver og komponist – og så har han optrådt og skrevet musik i et hav af ukendte electrorock-orkestre siden sine teenageår. I 2014 besluttede han, at tiden var moden til at professionalisere sit virke som kunstner. Han begyndte derfor at arbejde målrettet mod at få en udgivelse som soloartist. Dén drøm blev en realitet i maj 2016.
www.facebook.com/johannessondk/

 

A MAN FROM JUPITER. PR-foto.

Månedens Musikprofil oktober 2016
A MAN FROM JUPITER
Eftertænksom, storladen catchy og melankolsk
Dét er essensen af kvartetten A MAN FROM JUPITER, hvis musikalske univers forener bittersød poppet melankoli med eftertænksom post-rocket aggressivitet, inspireret af bands som Mew, Dúné, Kashmir og Carpark North. Bandets debut-EP “Why They Name Storms After People” er ude nu via Target Records. EP’en indkapsler menneskesindets skyggesider med overskrifter som paranoia, skizofreni og at på én gang at føle sig fanget i sin egen krop og i universets uendelige tomhed. Med en fælles fornemmelse og vision for, hvordan man forener fyldige synthesizere, en dundrende rytmesektion, katedralrungende guitar og dyster lyrik præsenteret med antagonistisk sødmefulde melodier, udøser bandet en catchy mystik, hvor medlemmernes meget forskellige musikalske baggrunde og individuelle styrker danner murstenene i denne 4-sidede pyramide. A MAN FROM JUPITER består af medlemmer fra både Odense, Slagelse og København. Bandet består af: Jeppe Termansen (vokal, synthesizer), Benjamin Bonnevie (guitar), Oliver Søe Kristensen (bas) og Mathias Skov Jepsen (trommer).
www.facebook.com/amanfromjupiter/

 

 

M.E.T.A. – PR-foto.

Månedens Musikprofil november 2016
M.E.T.A.
Dramatisk, elektronisk popmusik
M.E.T.A.’s musikalske univers er gennemsyret af et ønske om at bringe elementer fra verdens kulturer ind i den skandinaviske melankoli. Duoen består af Andreas Bjerring og Maria Lé Berg. M.E.T.A.’s lyd kan i grove træk sammenlignes med Depeche Mode – med de underlæggende elektroniske beats, Annisette – når Maria krænger sit hjerte ud med sin store stemme og M.I.A. – når gruppen blander etniske rytmer, elektroniske lyde og rap. Debut-EP’en “REBORN” udkom i oktober 2016. Andreas og Maria kunne ikke komme fra mere forskellige baggrunde. Andreas er opvokset i et akademikerhjem, hvor religion altid blev tilsidesat til fordel for analyse og videnskabelige argumenter. Maria derimod kom fra et hjem præget af hele to religioner, nemlig Islam og Jehovas Vidner.
www.facebook.com/musicmeta/
www.musicofmeta.com/

 

Månedens Musikprofil december 2016
UHRE har desværre været nødsaget til at trække sig fra at deltage under finalekoncerten.

 

Lasse Meling. PR-foto.

Månedens Musikprofil januar 2017
LASSE MELING
Skrøbelig og følsom – med et kæmpe overskud
Lasse Meling blev opdaget på YouTube, hvor han lavede covernumre. Sangskriveren Curtis Richa, der bl.a. står bag store navne som Rihanna og J-Lo, spottede Lasse og samarbejdet resulterede i singlerne ”All About You” og ”Let me Be The One”. Både vokal og stil er som Lasse selv: Skrøbelig og følsom – med et kæmpe overskud og teknisk dygtighed. Dét gør ham både stærk og spændende, når han let leger med fraseringerne. Han har vundet den virale talent konkurrence ’Norm Stars’- der var sponseret af “Vi Unge”. Hér var Lasse en sand stemmesluger og løb med den samlede sejr. Bagefter var han en tur i studiet for at indspille vindersinglen ”Follow”, skrevet af Clara Sofie. Sangen hittede med masser af MTV visninger og mange tusinde streams på Spotify. Lasse Meling er oprindeligt fra Frederikshavn, men er nu bosat i København. Hans debut-EP ”Relations” udkom i 2014.
www.facebook.com/LasseMelingMusic/

 

Månedens Musikprofil februar 2017
Marie Swane har desværre været nødsaget til at trække sig fra at deltage under finalekoncerten.

 

Spejlvendt. PR-foto.

Månedens Musikprofil marts 2017
SPEJLVENDT
Pop som i storladne katedraler og intime rum
Spejlvendt er en Københavner-duo. På den ene hånd har vi producer Anders Termansen & på den anden sangskriver Fredrik Hjulmand. De er ikke identiske, men hinandens musikalske spejlbilleder. Musikken bevæger sig skiftevis i storladne katedraler og intime rum. En dansksproget pop-verden, der kan slå revner på et øjeblik. Grundstenene er knastørre trommer & melodiske baslinjer, der pumper under de svævende guitarroller. Lytteren vil undervejs møde gådefulde tekster, der reflekterer det menneskelige sind.
www.facebook.com/spejlvendt

 

New Mwn. PR-foto.

Månedens Musikprofil april 2017
NEW MEN
Stærke vokalpræstationer
Mikkel Mortensen og Morten Herschend på henholdsvis 22 og 24 år udgør NEW MEN bevæger sig inden for genren Pop og RNB, og de lægger ikke skjul på, at de finder inspiration hos kunstnere som Justin Timberlake og Ed Sheeran. Samarbejdet har resulteret i flere forskellige typer udgivelser. Udgivelser som spænder bredt – det er nemlig lige fra følelsesladede ballader til up-tempo dance tracks. Når New Men går på scenen ser man 2 drenge, som elsker at stå deroppe. 2 performere fra naturens side, som med smør i håret og charmen på plads tryllebinder sit publikum med stærke vokalpræstationer og stilsikre danse moves. De gør en stor ære i at komme langt ud over scenekanten og få kontakt med publikum. www.facebook.com/Music.NewMen


Entré forsalg: 60,-

Entre i døren: 90,-
Sandwich kan købes i caféen.

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Musikprofilen ud