8. mar
KL. 19:00

A MIDSUMMER NIGHT’S STEAM – Ballerup Musical

Teater

Foto: Ballerup Musical.

A MIDSUMMER NIGHT’S STEAM – Ballerup Musical

Ballerup Musical

Tirsdag 5/3  19.00
Onsdag 6/3  19.00
Torsdag 7/3  19.00
Fredag 8/3  19.00
Lørdag 9/3  12.30 + 16.00

A MIDSUMMER NIGHT’S STEAM
Ballerup Musical
En hylende sjov og lettere upassende forvekslingskomedie efter William Shakespeares ”En skærsommernatsdrøm”

Igen i år slår Ballerup Musical dørene op for en forestilling ud over det sædvanlige. Kom og nyd en fe-nomenal og forrygende forvekslingskomedie, når 43 medvirkende i alderen 13-25 år står på scenen i dette års musical.

På trods af den engelsk klingende titel er replikker og sange på dansk, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Vores fire unge elskende kommer i denne version alle fra det hårdkogte gangstermiljø i 60’ernes New York, men i stedet for at stikke af, ud i den store eventyrlige skov, stikker de af ind i Central Park i hjertet af Manhattan, selvsamme nat, hvor alle feerne mødes for at fejre den store midsommerfest.

Det er en forvekslingskomedie, når det er bedst. Forfatterne bag ”A Midsummer Night’s STEAM” er Mads Æbeløe Nielsen og Thomas Bay, som har skrevet nogle af Fredericia Teaters største succeser; ”Shubidua The Musical” og ”Seebach”. Den prisbelønnede komponist Helle Hansen har kreeret de iørefaldende sange, og selve ideen til denne hæsblæsende nyfortolkning af den elskede klassiker er skabt af koreograf og instruktør Tim Zimmermann, det blandt andet også har lavet Grease og Dirty Dancing i Tivoli.

Følg Ballerup Musical på Facebook, og læs meget mere om stykket og de medvirkende på vores hjemmeside ballerupmusical.dk

85,- / 45,- (børn under 18)

Varighed: 2 timer inkl. pause
Siddepladser på stolerækker.

Billetter: Ballerupmusical.dk

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Ballerup Musicals website