1. okt
KL. 19:30

2 på tur

Folketeatret - TEMA - teater i Baltoppen

2 på tur. PR-Foto: Folketeatret.

2 på tur

Folketeatret

Fredag 1/10 19:30
2 på tur
En komedie om at gribe livet
Forestilling fra Folketeatret

Efter COVID-19-aflysningen tilbage i foråret 2020 giver Folketeatret os nu mulighed for at opleve Peter Schrøder og Kurt Ravn som to ældre herrer, der nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom, men det varer ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke vil ligge og vente på døden. De griber dagen og flygter. Klar til nye – sidste – eventyr. En morsom og rørende komedie fuld af livsglæde. Nomineret til Molière-prisen.

Instruktør: Geir Sveaass
Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde

Varighed: 1 time og 30 min. uden pause

Spisning  kan tilkøbes (fra kl. 17:30): Kyllingebryst med urtemos og salviesauce samt salat af spinat og granatæbler: 150,-

Løssalg: 275,-
Abonnent: 220,-
Under 25 år: 125,-
Der tillægges et ordregebyr på 5,- pr. købsordre.

Arr. TEMA – Teater i Baltoppen

 

Nummererede siddepladser:
Pga usikkerhed om Covid-19 situationen efter sommeren 2021 vil resultere i restriktioner om et maksimalt antal gæster i salen og gæsternes afstand mellem hinanden, har vi valgt at lægge ud med at udbyde et begrænset antal siddepladser. Vi sælger således blot siddepladser i de midterste dele af stolerækkerne. I tilfælde af at der, på arrangementsdagen, stadig er restriktioner, vil vi sprede gæsterne ud over de respektive rækker. Baltoppen LIVE vil naturligvis altid indrette os efter gældende restriktioner udstukket af myndighederne. Køb trygt billetter. Vi passer på dig!

 

OBS:
Denne forestilling er en del af TEMAs abonnementsserie i sæson 21/22. Når man har betalt abonnementsgebyret på 125,- pr. sæson – klik her for køb – kan man opnå rabat.

Medlemmer kan opnå flg. billetpriser:
220,- (siddeplads i salen og på balkonen)
125,- (unge under 25 år)
Rabatten opnås, når man køber billetter til mindst 3 af sæsonens forestillinger.

TEMAs hjemmeside: http://www.tema-baltoppen.dk

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Folketeatrets hjemmeside

2 på tur. PR-Foto: Folketeatret.