1. okt
KL. 20:00

Tamra Rosanes, Rebekka Thornbech og Cisser

Musik, Ny-folk

PR-foto: Tamra Rosanes, Rebekka Thornbech og Cisser Americana-folk, bluegrass og country unplugged - Baltoppen LIVE Songwriter Circle #1.

Tamra Rosanes, Rebekka Thornbech og Cisser

Americana-folk, bluegrass og country unplugged - Baltoppen LIVE Songwriter Circle #1

 

Lørdag 1/10  20:00

 

I forlængelse af Ballerup Bibliotekets USA-festival i anledning af det amerikanske præsidentvalg inviterer Baltoppen LIVE til en nyt koncertformat. 3 kvindelige songwriters fra Danmark – med inspirative rødder i americana-folk, bluegrass og country: Tamra Rosanes, Rebekka Thornbech og Cisser skiftes til at synge sange. Ind imellem musikken, som spilles solo og tæt på unplugged, samtaler de tre kunstnere om musikalsk inspiration, amerikansk folkmusik, om oplevelser fra Nashville og andre rejser og meget andet.

 

Tamra Rosanes, også kaldet Danmarks country dronning, er en populær koncertartist kendt fra pop og countryscenen med sine smukke sange og fængende melodier. Hun er den erfarne charmerende singer/songwriter , der favner bredt og samtidig hele tiden skaber nyt. Tamra har  vundet en Danish Music Award og har solgt til flere guld og platin plader. Tamra blev optaget i ”America´s Old Time Country Hall of Fame ” i 2014 i Iowa, USA. Hun har optrådt på alle betydelige scener i Danmark, har medvirket i Melodi Grand Prix flere gange og er ofte i udlandet og  spille. Hun fanger det brede publikum med sine sange og kommer ud over scenekanten, når hun optræder med sin musik, der både har masser af energi og dynamik.
www.facebook.com/Tamra-Rosanes-342458339100863/

 

Rebekka Thornbech, den danske country og americana sangerinde og sangskriver er aktuel med cd’en ”Wanderlust” fra juni 2016. Albummet er resultatet af et længere ophold i countrymusikkens hovedstad Nashville. Musikken har rødderne plantet i country, americana og bluegrass  kombineret med en skarp sans for melodiske ørehængere. ”Wanderlust” byder på et musikalsk univers præget af forhåbninger og udlængsel og blander americana med hendes nordiske rødder. Rebekka Thornbech udgav i 2013 sin første single ‘Woman’, der gik i rotation på P4 og i 2014  udkom hendes debut-plade ‘So Be It’, der lå nummer 7 på den danske album- hitliste. I marts 2014 deltog hun i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ‘Your Lies’, hvor hun fik en 2. plads.  Rebekka leverer et akustisk, musikalsk univers, der bevæger sig fra lyriske ballader til energisk  bluegrass.
www.facebook.com/RebekkaThornbech

 

Cisser følger i fodsporet på den amerikanske folktradition med stilsikkert akustisk guitarspil og en skrøbeligt twanget vokal. Men hun udvider og overrasker; spiller på sin fars gamle violin, som var det en ukulele, spiller på stole, tramper, klapper eller synger en portugisisk eller fransk  sang helt uden akkompagnement. Med en særlig indlevelsesevne og nysgerrighed står hendes tidsløse historier rystende klare. Hendes stemme er blevet sammenlignet med Karen Dalton og Beth Gibbons (Portishead) og hun har givet overbevisende opvarmningskoncerter for blandt  andre Christian Hjelm, Cody og Katinka.
www.facebook.com/cissermusic

 

190,-

Siddepladser ved nummererede caféborde.

Økologisk sandwich kan købes i caféen.

Del