22. mar
KL. 19:00

Mick Øgendahl’s FEST

Comedy

Mick Øgendahl's FEST. PR-foto.

Mick Øgendahl’s FEST

Et show om bare at være glad
Mick Øgendahl

Onsdag 22/3  19:00

Mick Øgendahl’s FEST

Mick Øgendahl inviterer til FEST i nyt one-man show

 

En af Danmarks absolut sjoveste komikere gæster Ballerup med sit nye one-man show ’Mick Øgendahl’s FEST’.

Der er gået 4 år siden han sidst var på Baltoppen LIVE med showet SPAS. Tiden har han brugt på at skrive på sit nye show og på at spille hovedrollen i den populære tv-serie, ’Tomgang’. En tur på psykiatrisk afdeling blev det dog også til, og Mick Øgendahl konstaterer nu med et lille ironisk smil: ”Ikke alt var lige sjovt. Men DÉT bliver det nu!”.

Det bliver uden tvivl et morsomt gensyn, når det jordbundne multitalent fra Falster endelig er tilbage med sit sjette sprudlende one-man show.

Om det kommende festtema fortæller Mick med stor entusiasme og et glimt i øjet:
”Det er et show om bare at være glad. At have en fest med at være dér, hvor man er lige nu. At skide højt og flot på, hvad andre synes er fint, og hvad der er god smag. Udover det så bliver det et show, hvor jeg både ser indad og udad. Jeg har måttet konstatere, at verden, inklusive mig selv, har hovedet i egen røv. Vi synes selv, vi er de fedeste og render rundt i vores egen Nebula-tåge. Vi skræpper skråsikkert op med opdateringer på diverse sociale medier med hele og halve sandheder. Dem, der råber højest, er dem, der bliver hørt, og medierne æder det hele råt – fordi de gerne vil være først med det sidste. I bund og grund er det et show, hvor essensen er: ‘Fuck mig og den høje hest, jeg kom ridende ind på’. Et show, hvor jeg ikke påberåber mig sandheden, men blot ønsker at betragte det hele lidt udefra. Lyder det højpandet? Det er det IKKE! Det bliver en fest, hvor alle er inviteret, OG INGEN – INGEN! – er for grimme til at blive lukket ind”.

Oplev Mick Øgendahl live, når han bader lystigt rundt i egen andedam på distancen 100 meter fri. Tag din glade badehætte på, når Mick inviterer til FEST.


335,-

Siddepladser på stolerækker

Anbefalet aldersgrænse minimum 15 år

Sandwich kan købes i caféen

Happy Hour i caféen efter showet

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek