22. sep
KL. 20:00

Manfred Mann’s Earth Band

Musik

Manfred Mann's Earth Band. PR-foto.

Manfred Mann’s Earth Band

Keyboard-virtuosens karriere spænder over imponerende seks soul-rock årtier – nu i Ballerup
Manfred Mann’s Earth Band

 

Torsdag 22/9  20:00

Manfred Mann’s Earth Band

 

Keyboard-virtuosens karriere spænder over imponerende seks soul-rock årtier – nu i Ballerup

Manfred Mann’s Earth Band vender tilbage til Danmark for at traktere med den soul-rock, der i dag er gruppens varemærke. De spiller den eneste koncert på Sjælland på Baltoppen LIVE.

Manfred Mann blev født i Johannesburg i Sydafrika i 1940 men har været aktiv i England siden 1962. Sammen med bandet der også hed Manfred Mann, var han den der i 60’erne havde flest hits i England bortset fra The Beatles.

I 1971 dannede han Manfred Mann’s Earth Band, der lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic. Ligeledes i stil med The Byrds gjorde de sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens “Blinded by the Light”.

Siden er det blevet til utallige hitlisteplaceringer med klassikere som Ellie Greenwichs “Do Wah Diddy Diddy”, The Shirelles’ “Sha La La” og Bob Dylans “The Mighty Quinn”. Efter mere end 40 aktive år på musikscenen er alle fra Sting over Paul Weller og Del Amitri til Super Furry Animals blevet fortolket af Manfred Mann’s Earth Band.

 


Varighed: 1 x 90 minutter.

Siddepladser på stolerækker / balkon

295,-

Spisning fra kl. 18:00 kan tilkøbes: 150,- / Lammeraguot serveret med  urtekartoffelmos bagt i peberfrugt.

Del

Kunstner Hjemmeside

Manfred Mann's Earth Band website