30. mar
KL. 20:00

Laura Mo + Mikael K & Klondyke

Musik, Ny-folk

PR-foto: Mikael K

Laura Mo + Mikael K & Klondyke

Ny-folk fra det nordligste Jylland
Laura Mo + Mikael K & Klondyke

 

Torsdag 30/3  20:00

Baltoppen LIVE præsenterer med stolthed to singersongwritere fra toppen af Danmark når Laura Mo med band og Mikael K & Klondyke lægger vejen forbi Ballerup til en dobbeltkoncert i Ny-folk-serien.

Flankeret af sine to sekundanter – Mr. Heinz på bas og Felix Diarra på guitar, betvinger Laura sin banjo og sin bassdrum, mens hendes særegne og karakteristiske vokal forfører og forarger publikum. En fandenivoldsk, højenergisk trio, hvor Laura Mo’s karakteristiske vokal er  udgangspunktet og hvor musikken er en vanvittig blanding af amerikansk roots tilsat 70-ernes punk wave, dansk lyrik og club-vibe!

Laura Mo har udgivet albummet ”Alkymi” (2007), samt ”Motel” (2012) – begge album er rost til skyerne af anmelderne, og har indbragt to DMA-nomineringer og to Gaffapris-nomineringer.

Med en nyskabende, rå musikalsk nerve og identitet, slår hun benene væk under den danske singer-songwriter tradition. Den vilde trio er det tætteste man kommer på et vaskeægte musikalsk dansk modern roots/punkrock-crossover, med dansk lyrik i særklasse, samt musik og  performance man ikke kan sidde stille til. En Laura Mo-koncert er en rejse, hvor man bliver rørt og bevæget – men også rører og bevæger sig. Aldrig før hørt i dette lille kongerige, men når man først har hørt det, bliver man afhængig. Laura Mo udkommer med nyt materiale i 2016.

www.facebook.com/lauramo.musik
www.lauramo.dk

 

 

I 2014 udkom den længe ventede opfølger til Mikael K & Klondykes anmelderroste album ‘Udkantsland’. Det nye album med titlen ‘Sange fra Nord’ er en samling musikalske portrætter af ‘folket i nord’. Sangene er portrætter af vidt forskellige mennesker og personligheder, som har det  tilfælles at de alle er bosiddende i, eller har nær tilknytning til den nordlige region af Danmark. Der er sange om stille eksistenser og larmende personager bl.a. en bokser, en ølmand, en heks, en gøgler og en sømandsenke.

Mikael K & Klondyke karriere begyndte for alvor, da de i 2002 blev en del DRs KarriereKanonen og udgav debutalbummet ‘Guld’. Den blev godt modtaget af anmelderne og til Årets Steppeulv 2003 blev de nomineret i kategorierne “Årets orkester” og “Årets danske tekstforfatter”. I 2003  kom albummet ‘Lille Vampyr’. Til Danish Music Awards Folk 2004 bliver det til tre nomineringer; “Årets Danske Folk Artist”, “Årets Danske Country Album” og “Årets Danske Folk Sangskriver”. Efter adskillige albums, koncerter og prisnomineringer påbegyndte Mikael K arbejdet med  undertitlen ‘Sange Fra Skæve Danmark’, hvor man foreløbig kan nyde ‘Udkantsland’ og ‘Sange fra Nord’.  ‘Udkantsland’ blev kåret som et af de bedste musikalbums i 2011 af Politiken, Information, Ekstra Bladet og Go’ Morgen Danmark (TV2).

Mikael K modtog endelig – efter adskillige nomineringer – Danish Music Award-Folk 2012 som ‘Årets Sangskriver’.

www.facebook.com/KLONDYKE-29118909537

 

Forvent en aften klistret sammen af nye og ældre sange fra bagkatalogerne og med en særdeles veloplagt kontakt til publikum og masser af underfundige røverhistorier.

 

140,-

Siddepladser ved nummererede caféborde.

Økologisk sandwich kan købes i caféen.

Del

”……… der kvitteres med 5 stjerner til en af Danmarks absolut bedste og mest originale sangskrivere.”

GAFFA om Mikael K & Klondyke på Tønder Festival 2012

”Det bedste jeg nogensinde har hørt.”

Publikum om Laura Mo

”Har aldrig oplevet noget lignende.”

Publikum om Laura Mo

”Not even in America I've heard a voice like that.”

Publikum om Laura Mo

”Solbeskinnet pop ... det er måske ikke alle, der umiddelbart vil falde for Laura Mos stemme, der lyder som en ekstra lys version af Annisettes. Men når materialet er af så høj kvalitet, så kan kun et skarn for alvor brokke sig.”

BT om Laura Mos 'Motel'

”... en dragende undersøgen af livets og hjertets mange motelophold”

Gaffa om Laura Mos 'Motel'

”... Laura er smertelig og opløftende”

Nordjyske Stiftstidende om Laura Mos 'Motel'

"... et album med smuk poesi og en vokal, der tør tage bivejene ud til de mest skæve moteller.”

Fyens Stiftstidende om Laura Mos 'Motel'