1. sep
KL. 20:00

Jacob Dinesen & Allan Taylor (DK/UK)

Musik, Ny-folk

Pr-foto: Jacob Dinesen & Allan Taylor

Jacob Dinesen & Allan Taylor (DK/UK)

Folk-komet fra Tønder med verdenskendt britisk folk-ikon
Jacob Dinesen & Allan Taylor

 

Torsdag 1/9  20:00

 

Alex Nyborg Madsen fra DR’s P4 har kaldt 20-årige Jacob Dinesen for et af de største talenter herhjemme de senere år. Rundt om i landet er man ved at opdage sangskriveren og musikeren fra Tønder, der i løbet af få år har manifesteret sig på den danske folkroots-scene.

Jacob Dinesen begyndte at spille guitar som 12-årig og har udviklet sig til en ferm musiker og sangskriver med inspiration fra folk, rock og americana. Et sangskriverophold i Austin Texas for nogle år siden satte skub i karrieren, og i 2015 udgav han albummet ”Count The Ways”, hvorfra nummeret “Will You Stay” er blevet et publikumshit, der bl.a. spilles jævnligt på DR P4.

Da albummet blev udsendt var Jacob bare 19 år. Han var pladedebuterende, men langt fra scenedebuterende. Han havde allerede da optrådt ved hundredevis af koncerter og arrangementer, såvel solo som i forskellige bands. Til trods for sin unge alder, formår han som storyteller, at fastholde, underholde og udfordre sit publikum. Hans sangskrivertalent og hans powerfulde stemme, spås til at give ham en rigtig flot position, som sanger/sangskiver.

I efteråret 2016 udkommer endnu et album.

På Baltoppen LIVE optræder han sammen med det legendariske britiske folk-ikon Allan Taylor, som tidligere har fungeret som Jacobs mentor.

Forvent en fantastisk aften med folkmusic, der både peger bagud og fremad.

Siddepladser ved nummereredecaféborde.

Økologisk sandwich kan købes i caféen.

190,-

Del

“Jacob Dinesen er et af de største talenter jeg har hørt i en del år.”

Alex Nyborg Madsen - DRP4