15. nov
KL. 19:30

Frøken Nitouche

Folketeatret - TEMA - teater i Baltoppen

Frk. Nitouche. Foto: Gudmund Thai.

Frøken Nitouche

Et komisk syngespil - Lone Hertz er tilbage i klosteret
Folketeatret

 

Tirsdag 15/11  19.30

Siddepladser på stolerækker

Varighed: 1 time og 55 min. inkl. pause

Løssalg: 275,- / 150,- for unge under 25 år

TEMA medlem: Gulv 225,- / Balkon 200,-

Spisning fra kl. 17:30: 150,-: Baconstegt svinemørbrad i sennepssauce med små ristede kartofler og ærtepure i tomat

 

Udødeliggjort på film i 1963 med Lone Hertz og Dirch Passer i hovedrollerne.

Stykket er en charmerende fortælling fra 1880‘ernes Frankrig, hvis temaer om dyd og lyst, tradition og frigørelse, har gjort det evigt aktuelt. Rollerne er ligeså arketypiske, som de er morsomme: Den frejdige Nitouche, den koleriske major, teaterdivaen Corinna og selvfølgelig den altid charmerende Celestin … og Floridor!

Denne elskede fortælling tager Folketeatret nu op med Karin Nordly-Holst og Pelle Emil Hebsgaard i rollerne som Nitouche og Celestin, som begge drages af teatrets flamboyante verden, der står i skarp kontrast til klosterlivets tryghed. Som klostrets dydige overhoved, priorinden, glæder Folketeatret sig over at kunne præsentere Lone Hertz – 53 år efter hendes store gennembrud.

Medvirkende: Lone Hertz, Pelle Emil Hebsgaard, Asger Reher, Trine Gadeberg, Johannes Nymark, Kristian Boland, Karin Nordly-Holst m.fl.

Instruktion: Kasper Wilton

 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Folketeatrets hjemmeside

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.