8. dec
KL. 20:00

Fastpoholmen (SE/DK)

Musik, Ny-folk

Fastpoholmen. Foto: Mathias Vejerslev.

Fastpoholmen (SE/DK)

Morricone-inspireret western møder smålandsk afroguitar - Skovreggae! Ny-folk
Fastpoholmen

 

Torsdag 8/12  20:00

 

FastPoHolmen er 8 mands world/reggae/folk band der har rødder i Sverige men har base i København. Al FastPoHolmens musik udspringer fra sangskriver Adam Fastholms ideer og smukke sange – vokalharmonier i absolut topklasse ledsaget af et forrygende, virilt og innovativt ensemble. I 2007 grundlagde han bandet sammen med sin kusine Dawn. Siden er Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jay Habib, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen kommet til.

FastPoHolmen formår at blande det følsomme med det fandenivoldske, så det går op i en højere enhed, når fine passager og flabede intermezzoer, fra vidt forskellige musikalske kontinenter, broderes sammen til et fintmasket mønster af særegen skønhed.

Siden udgivelsen af deres tredje studiealbum “Drömmer du?” i februar i år har Nørrebro-smålænderne turneret og givet publikum mulighed for at danse sig ind på numre som “Tillsammans är vi bra ” og “Ditt Ljus”. Med en DMA for Årets Danske World Album i 2013 og utallige koncerter i bagagen har de markeret sig som en sikker garant for fascinerende, forrykte og fyrige liveoplevelser.

 

Siddepladser ved nummererede caféborde.

Økologisk sandwich kan købes i caféen.

140,-

 

NY-FOLK 1/2-årskort forår 2017:
Et ½-årskort til 350 kr. kan købes indtil torsdag 26/1-2017 kl. 18:00. ½-årskortet dækker 3 kommende NY-FOLK koncerter i vinteren/foråret 2017. Se mere her: https://baltoppenlive.dk/arrangementer/ny-folk/.

Køb Ny-folk – 1/2-årskortet inden d. 8/12-16 kl. 18:00 og få denne koncert med FastPoHolmen d. 8/12 med som fri bonuskoncert.

Køb ½-årskortet her: http://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/61566.