10. feb
KL. 19:30

Far på Færde

COMEDIETEATRET - TEMA - teater i Baltoppen

Får på Færde. PR-foto: Comedieteatret.

Far på Færde

Komedie af Alan Ayckbourn
COMEDIETEATRET

Fredag 10/2  19.30

Siddepladser på stolerækker

Varighed: 1 time og 55 min. inkl. pause

Løssalg: 250,- / 125,- for unge under 25 år

TEMA medlem: Gulv 195,- / Balkon 170,-

Spisning fra kl. 17:30: 150,-: Vildtragout med bagt kartoffelmos bagt æble med tyttebær og lun artiskoksalat.

 

Hos sølvbryllupsparret Inger og Jørgen er græsplænen nyklippet, bilen nypudset og servietterne nystrøgne, men ægteskabet er blevet noget af en triviel rutine.

Livet går sin skæve gang, lige indtil parret får uventet besøg af Jørgens unge elskerinde Hanne, som har besluttet sig for at gøre en ende på sin og Jørgens affære.

Imidlertid dukker Hannes forlovede Peter også op på matriklen, i den tro at han skal møde Hannes forældre, så både Jørgen og Hanne tvinges til at spille komedien over for både Hannes kæreste Peter og for Jørgens kone Inger. Hanne udgiver sig for at være Jørgens datter over for sin kæreste Peter, mens Jørgens kone Inger for alt i verden ikke skal få opfattelsen af, at Jørgen har en datter… eller en elskerinde, så der er lagt op til et festfyrværkeri af forviklinger og intriger, hvor alle kæmper for at bevare deres sande identitet.

Komedien blev Ayckbourns helt store gennembrud, og denne perle af en forestilling er gang på gang blevet taget op, senest i West End i London i 2013 med stor succes både hos publikum og anmeldere.

Vi har fået lov til at flytte handlingen hertil, så glæd jer ligeledes til et festligt gensyn med Danmark i de glade tressere.

 

Medvirkende: Jeanne Boel, Karsten Jansfort, Paw Henriksen og Christine Gaski.

 

Se mere om Far på Færde.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Comedieteatret