24. feb
KL. 19:30

Battle of the Generations

Liminal - Alle

Battle of the Generations

Liminal

Fredag 24/2  19:30
Battle of the Generations
Quizshow på Baltoppen LIVE
To generationer mødes i en blanding af quizshow, battle og teater

Kom og være med til en hyggelig, sjov og eftertænksom aften når to generationer af lokale fra Ballerup mødes i en underholdende blanding af quizshow, battle og teater.

Hvordan opfatter de generationer, der er ældre eller yngre end dem selv? Hvad er deres drømme, deres håb og deres frygt? Bebrejder de os andre noget? Ved de noget, vi ikke ved? Kan de noget, vi ikke kan?

Battle of the Generations har fokus på hvem vi er og hvad der forbinder og deler os på tværs af generationerne. Køn, alder, lokale tilhørsforhold, politik, kulturelle normer og virkelighedsforståelse bliver sat i og på spil i quizshowet, hvor udvalgte lokale borgere deltager aktivt på scenen. Måske er det din nabo, en klassekammerat eller én, du dyrker en fritidsinteresse med?

De to hold af lokale borgere kommer på scenen i Baltoppen LIVE sammen med aftenens værter, performerne Erik Pold og Pernille Koch, som også står bag projektet sammen med iscenesætter Adelaide Bentzon. Holdet er alle tre sidst i fyrrene og repræsenterer generation X, generationen midt imellem de konkurrerende hold.

Se et indslag fra en tidlige “Battle of the Generations” lavet af TV2 Fyn: https://www.tv2fyn.dk/artikel/gameshow-kan-20-aarige-besejre-60-aarige.

Koncept og iscenesættelse: Erik Pold og Adelaide Bentzon / Liminal.
Værter: Erik Pold og Pernille Koch.

Fri entré
Men du skal booke pladser til dig selv og dine ledsagere ved at klikke på knappen ”Få Gratis Billet”.

Arrangør: Ballerup Kommunes Artists In Recidence-ordning ved Kulturtjenesten.

Støttet af: Statens Kunstfond.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Liminals web