8. dec
KL. 19:30

The Whileaways (IE)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

The Whileaways. Foto: Doreen Kilfeather.

The Whileaways (IE)

DETTE ER EN NY DATO SOM ERSTATNING FOR DEN (CORONARAMTE ) AFLYSNING D. 19/5 2020. DIN ORIGINALE BILLET FRA D. 19/5 2020 ER GYLDIG.

Tirsdag 8/12 19:30
The Whileaways (IE)

Instinktive søskende-lignende harmonier, fængslende tekster og subtile akkompagnement er varemærket for The Whileaways’ lyd. Den amerikanske avis Irish Echo har beskrevet dem som ”perfected simplicity”.

Siden dannelsen af bandet i 2012 har de udgivet tre anmelderroste albums. Den seneste fra juli 2018 ‘From What We’re Made’ blev af Hotpress modtaget med ordene ”… stake their claim to being among the finest singers in the country’ with an album laden with absolutely stunning melodies and harmonies”.

I 2018 opnåede de at blive nomineret til bl.a. RTE Folk Awards’ for ‘Best Album’ og for ‘Best Folk Group’.

De tre musikere Noriana Kennedy, Noelie Mc Donnell og Nicola Joyce har inden de dannede bandet haft lange karrierer i andre sammenhænge. Hjemme i Galway beundrede de hinandens stemmer og debuten skete på den legendariske australske ’Port Fairy Folk Festival’ og blev beskrevet som ”a knockout of the festival”.

Nyd disse tre stemmer med deres tapet af harmonier og smukt udformede originale sange. Deres lyd er ægte og deres performance er fængslende.

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Perlehønebryst på ovnbagte kartofler med svampesauce.

OBS:
Denne koncert er en del af  ’Skotsk & Irsk Musikscene’, der præsenterer 10 keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj – på tirsdage ca. én gang om måneden. Årskortbillet á 550,- for sæson 2020/2021 kan købes online på Billetten.

..

Vedr. COVID-19 og billetkøb:
Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

..

 

“…the sound of a fine band honing a distinctive sound”
Lauren Murphy, Sunday Times Culture

…stake their claim to being among the finest singers in the country”
Edwin McFee, Hot Press

“Prepare to be spellbound”
Sligo Live Festival

“…hollers for a chance to be heard in a live setting, so rich is its lyrical tapestry”
Siobhan Long, Irish Times

“…a knockout and one of the best acts at the festival”
Sandy Brady, Port Fairy Folk Festival, Australia

“…this bands musical penchant: perfected simplicity”
Colleen Taylor, The Irish Echo

Del

The Whileaways. Foto: Doreen Kilfeather.