8. nov
KL. 20:00

Søren Krogh & Janus Bechmann

Søren Krogh - Ny-folk

Søren Krogh. PR-foto.

Søren Krogh & Janus Bechmann

Søren Krogh

Torsdag 8/11  20:00
Søren Krogh & Janus Bechmann

Søren Krogh – sangskriver, musiker og sanger – har gennem 20 år udgivet 9 albums og spillet mere end 2000 koncerter/optrædener. I februar 2018 udgav han sit 9. album Globus, som blev flittigt spillet på DR.

Han vandt i 2016 Danish Music Award-folk som årets sanger, men har tidligere også vundet som årets sangskriver i 2013. I 2011 modtog han Gelsted/Kirk/Scherfig-prisen for sit vedholdende arbejde med danske sange.

Som koncertnavn er Krogh en stor musikalsk oplevelse, men han er altså også bare en af musikbranchens bedste historiefortællere. Ikke for ingenting at han ofte karakteriseres som Niels Hausgaards arvtager. Og Ekstrabladets legendariske anmelder skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

”Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Krogh, da han modtog Danish Music Award-folk-prisen i 2016 som årets sanger, og fortsatte: ”men måske mere som historiefortæller.” Folkesanger er måske egentlig mere rammende.  Krogh modtog i øvrigt en DMA i 2013 som årets sangskriver.

Krogh spiller sine danske sange og som en af musikbranchens bedste historiefortællere krydres hans koncerter selvfølgelig også med historier, der emmer af nærvær, autensitet og ikke mindst humor. Og at han så også stammer fra Vendsyssel forklarer måske, hvorfor han tit er blev nævnt som Niels Hausgaards kronarving. ”Jeg fortæller historier”, siger han.

Med sig på scenen har han guitaristen, Janus Bechmann, som i mange år har været guitarist for en lang række danske solister, og har desuden boet og spillet i nogle år i USA.

95,-
Cafékoncert
Unummererede siddepladser
Økologiske sandwiches kan købes i baren.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Søren Kroghs webside

”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”.

Peter Nørgaard, Ekstra Bladet

”Danmark har fået endnu en Benny Andersen, der med musikalsk pensel formår at male danskheden til genkendelighed med valg af humor, temaer og toner.”

Rikke Carlsson, Arbejderen

"Moderne viser – et fremragende tidsbillede."

Jens Andersen, Midtjyllands Avis