16. sep
KL. 15:00

Skammerens Datter 2 – det endelige opgør

TEATERGRUPPEN KLIMA - Teater

KLIMA. PR-foto.

Skammerens Datter 2 – det endelige opgør

TEATERGRUPPEN KLIMA

Hvis en skammer ser dig ind i øjnene, kan hun se dine mørkeste hemmeligheder. Hun kan se alt det, du har gjort, det du har løjet om, og det du skammer dig allermest over.
Dragefyrsten Drakan har overtaget magten i Dunark. Ved en blodig kamp sidste år lykkedes det ikke Nicodemus – den retmæssige fyrste – at slå Drakan ihjel, og derfor er Nicodemus, Dina og hendes familie nu på flugt i bjergene. Oprøret ulmer, og Drakan vil gøre alt for at slå det ned – og allerhelst få ram på Nicodemus og skammeren.

I ”Skammerens Datter 2 – det endelige opgør” møder Dina Sortemesteren Sezuan, som siger, at han er hendes far. Dina har arvet sin mors overnaturlige evner som skammer, men har hun mon også Sezuans ”gave”?

Dinas bror Davin træder ud af sin søsters skygge, og vil bevise sit værd som mand. Især over for Dinas bedste veninde Rosa, som får varme følelser frem i ham.

Tag med på familiens færd gennem Lochlains glade gader, over den uhyggelige sø til Sagisborgen, hvor nye venskaber og giftige bekendtskaber baner vejen til det endelige opgør.

60 skuespillere, sangere og dansere fra Teatergruppen KLIMA står på scenen i musicalen skrevet af Høg Ÿ Aagaard Ÿ Svanekier efter romanserie af Lene Kaaberbøl. Middelalderorkestret GNY slår de helt rigtige middelaldertoner an.

Scenen i Baltoppen LIVE forvandles atter til et magisk univers, hvor ondskab og forelskelse og søslanger hersker.

Billetter købes på www.teatergruppenklima.dk

A-billetter 220,-
B-billetter 180,-
C-billetter 120,-

Rabat ved køb af minimum 10 billetter


Spilledatoer:

Lørdag d. 15. sept. Kl. 15.00

Søndag d. 16. sept. Kl. 15.00

Torsdag d. 20. sept. Kl. 19.00

Fredag d. 21. sept. Kl. 19.00

Lørdag d. 22. sept. Kl. 15.00

Søndag d. 23. sept. Kl. 15.00

Fredag d. 28. sept. Kl. 19.00

Lørdag d. 29. sept. Kl. 15.00

 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg KLIMA