9. okt
KL. 19:30

Michael McGoldrick & Dezi Donnelly + Sean Whelan, Helen Davies & Lars Kristensen (SCO/IE/UK/DK)

Skotsk & Irsk Musikscene

Dezi Donnelly. PR-foto

Michael McGoldrick & Dezi Donnelly + Sean Whelan, Helen Davies & Lars Kristensen (SCO/IE/UK/DK)

Tirsdag 9/10  19:30
Michael McGoldrick & Dezi Donnelly + Sean Whelan, Helen Davies & Lars Kristensen (SCO/IE/UK/DK)

Duoen Helen Davies på harpe & Lars Kristensen på violin har igennem flere år beriget Danmark med “Tonebalsam for sjæl og legeme”. De starter aftenen “blødt og æterisk”. Under sættet inviterer de den irske guitarist Sean Whelan med på scenen.

Efter pausen overtager den skotske verdensstjernefløjtenist Michael McGoldrick scenen sammen med violinisten Dezi Donnelly fra Manchester.

I slutningen af koncerten er der mulighed for at alle musikere mødes til en suveræn afslutning.

Michael McGoldricks karriere som stiftende medlem af Toss The Feathers, Flook, Lúnasa, At First Light og Capercaillie vidner i sig selv om hans store musikalitet og drivkraft. På det seneste har han på fløjte og uillean pipes også turneret med den store stjerne Mark Knopfler. Han er en moderne fløjtespiller, der er en af vor tids største innovative udøvere af den irske traditionelle musik. I 1994 blev han tildelt BBC Young Tradition Award, og i 2001 fik han ”Instrumentalist of the Year” prisen ved BBC Radio 2 Folk Awards.

Dezi ‘Fiddle on Fire’ Donnelly fra Manchester er et af de stiftende medlemmer af det legendariske Celtic Rock Band “Toss The Feathers” og han samarbejder også ofte med den verdenskendte irske harmonikaspiller Sharon Shannon. Fra han var helt ung har han gjort stort indtryk på den irske traditionelle musikscene og vundet talrige mesterskaber og stor anerkendelse for sit naturlige talent og sin indlevelse i musikken. Dezis musikalske overskud, fyrighed og energi spiller formidabelt sammen med McGoldrick og han har også medvirket på flere af sidstnævntes album bl.a. Fused, Wired og senest Aurora.

140,-
Siddepladser på balkon
Skotsk/Irsk Musikscene
Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Oksestriploin med svampesauce og bagt kartoffelmos med grøntsager.

Del

Helen Davies & Lars Kristensen. PR-foto.

Michael McGoldrick. PR-foto.

Dezi Donnelly. PR-foto

Seán Whelan. PR-foto.