3. apr
12. okt (2021)
KL. 19:00

Linda P’s Sabotagehunger

Comedy

Linda P’s Sabotagehunger

Linda P

Showet er desværre atter blevet udsat på grund af myndighedernes nedlukning forårsaget af det høje smittetryk og er blevet flyttet til tirsdag 12/10, 2021 kl. 19:00.

Gæster med købte billetter kontaktes snarest direkte på mail med tilbud om refundering af billetværdien.

Behold dine billetter gældende for d. 3/4, som vil være gyldige til d. 12/10. Du vil muligvis senere få mailet nye billetter med nye siddepladser, alt afhængig af hvorledes coronasituationen ser ud i efteråret.

Evt. købte cafévarer refunderes snarest.

..

Arrangementet er blevet flyttet fra onsdag d. 13/1 til lørdag d. 3/4 kl. 19:00.

Gæster med købte billetter er blevet kontaktet direkte på mail.

Lørdag 3/4   19:00
Linda P’s Sabotagehunger

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”.

MEN….. er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade? Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse?

Og er det i orden at være fucked up, når man ovenikøbet lige er blevet mor?

Glæd dig til Linda P ́s 5. one-man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede ”Fuck-up-gen”.

285,-
Varighed: 1 time og 15 min. uden pause.
Siddepladser på stolerækker.

 

Salsbaren er lukket – køb dine drikkevarer på forhånd:
Når du køber billet til koncerten får du mulighed for at bestille/købe cafévarer under billetkøbsprocessen.
Har du allerede købt billet(ter) skal du købe dine cafévarer her:  https://baltoppenlive.dk/#select/90535/38.
Har du købt billetter til andre end dig selv, så køb også cafévarer til dit selskab. På den måde kan vi matche dit navn, pladsnummer og cafévarekøbet finder vej til dig og dit evt. selskab.
Køb disse cafévarer senest lørdag d. 3/4 kl. 10:00.

 

Vedr. COVID-19 og billetkøb:
Baltoppen LIVE følger myndighedernes retningslinjer for kulturinstitutioner, og det er derfor trygt og sundhedsmæssigt forsvarligt at besøge os.

Grupper, der i forvejen har ”tæt kontakt”, kan sidde ved sammenhængende sæder.

Enkeltpersoner eller grupper, der ikke har ”tæt kontakt” med andre, kommer til at sidde med én plads ledig på hver side af den eller de pladser, der købes.

Når du køber billetter, skal du derfor købe billetter til de personer i din gruppe, der kan sidde tæt sammen, i ét køb.

Køber du også billetter på vegne af andre, som du, eller dem du må sidde tæt sammen med, ikke kan sidde tæt sammen med – bedes du købe disse billetter i et andet køb.

Vi tager forbehold for, at vi ikke kan garantere de eksakte nummererede siddepladser, der fremgår af de købte billetter. Det kan blive nødvendigt at omplacere publikum efter myndighedernes aktuelle forskrifter. Hvis det bliver aktuelt, vil de berørte publikummer modtage en mail om dette. Bemærk: Mails kan kun sendes til billetkøbere, der har oplyst e-mail.

Vi glæder os til at se dig og dine kulturoplevelsesbekendte på Baltoppen LIVE!

Se mere om hvordan vi passer på dig her. 

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg LINDA Ps web