4. mar
KL. 18:30

Dødningebruden

Ballerup Musical - Teater

Dødningebruden. PR-foto: Ballerup Ungdomsskole

Dødningebruden

Årets store musical fra Ballerup Ungdomsskole
Ballerup Musical

 

Tirsdag 1/3  19:30

Onsdag 2/3  19:30

Torsdag 3/3  19:30

Fredag 4/3  19:30

Lørdag 5/3  14:30 + 19:30

 

Billetter købes på www.bask.dk.

80 kr. / 40 kr. for unge under 18 år.

Siddepladser

 

Rubens bryllupsdag går ikke helt efter planen. I stedet for at blive gift med den skønne Leonora, som han netop er faldet godt og grundigt for, indgår han ved en fejltagelse ægteskab med en helt anden kvinde. Ikke nok med at hun ikke er hans hjertes udkårne. Hun er tilmed død.

I Underverdenen hos de døde hersker der liv og glade dage. Men Ruben har en mission. Han må og skal genforenes med sin elskede i tide til det rigtige bryllup.  Hans nye dødningebrud har dog ikke i sinde at give op så let, nu hvor hun endelig har fået det bryllup, hun i sin tid blev snydt for.

I de levendes verden går livet videre, og mens Leonora leder efter Ruben, lægger hendes forældre planer om et nyt giftermål med den sleske Lord Kettering.

Spørgsmålet er, om kærligheden kan overvinde alt; også døden?

I et livligt miks af funky danseoptrin, lækre popnumre i nye udgaver og skuespil der kan vække de døde til live, byder Ballerup Ungdomsskoles erfarne musicalhold op til festligt bryllup.

Med et stort hold af professionelle scenekunstnere omkring de mange unge lokale talenter, leverer BASK endnu engang varen. Ungdomsskolens årlige musical har med god grund et flot ry, også udenfor kommunens grænser, som musikteater af høj kvalitet for hele familien.

Tag med på en rejse ind i en verden, hvor det hele er vendt lidt på hovedet, og hvor de døde er mere i live end de levende.

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Ballerup Musicals website