28. nov
KL. 20:00

Ballerup Music Life – Sebastian Dahl feat. Saxe og Lærke Lærke

Musik, Ny-folk

Sebastian Dahl. Foto Kimmie Mie Winther Rasmussen.

Ballerup Music Life – Sebastian Dahl feat. Saxe og Lærke Lærke

Sebastian Dahl

Torsdag 28/11  20:00
Ballerup Music Life
Sebastian Dahl feat. Saxe og Lærke Lærke

Kan musik stadig røre os?

Oplev Ballerups egen trubadur Sebastian Dahl, når han som vært inviterer med ind i den reneste akustiske musik. Det bliver følsomme fortællinger, medrivende stemning og skøn musik i Baltoppen LIVEs hyggelige café.

Sebastian Dahl føler musikken i hele sin krop – helt nede fra tæerne og ud til det yderste af fingerspidserne. Hele hans liv har været præget af musik og han har i den grad mærket, hvad det vil sige når musik rører os. Sebastian begyndte i teenageårene at skrive sin egen musik og opdagede hurtigt, at han havde noget på hjertet. Noget som bare måtte ud. Og det var der det hele startede.

Sebastian Dahl har nu i mange år levet af sin egen musik. Han har spillet utallige koncerter landet rundt og har fortalt sin historie.

Han har erfaret, at der er mange flere lokale musikere med ting på hjertet, som bare må ud. Derfor præsenterer han to musikalske gæster denne aften.

Gæsterne er Saxe og Lærke Lærke.

Saxe.PR-foto.

Den 19-årige Saxe er en pop-artist, som primært optræder med sine akustiske sange. Hun fik i en sen alder af 17 år øjnene op for det musikalske univers. Til dagligt går hun på musiklinjen på Borupgaard Gymnasium. Hun optræder med sin guitarist Simon Legaard.
Se Saxes video ”Each Night”.
Følg Saxe på Facebook.

 

Lærke Lærke. PR-foto.

Lærke Lærke er en up coming kunstner, som har spillet musik siden barnsben. Hun eksperimenterer med forskellige stilarter, såsom pop, trap, RnB osv. Hendes sange er meget ørehængende, og skaber en god energi omkring sig.
Se Lærke Lærkes video “More than enough”.
Se Lærke Lærkes Instagram.
Lærke Lærkes Spotity.

Kom med til en uforglemmelig aften, og hvem ved? Måske kan musik stadig røre os.

50,-
Cafékoncert
Varighed: ca. 2 x 40 minutter
Unummererede siddepladser
Sandwiches kan købes i baren

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Sebastians web