
Jazzpakke med spisning Vinterjazz & forår 2020

Jazzpakke med spisning Vinterjazz & forår 2020
Karmen Rõivassepp duo
Torsdag 6/2 20:00
Normalpris: 120,-
Spisning fra kl. 18:00:
Farseret perlehønebryst med gorgonzolasauce, grøntsager og kartoffelcube, lille tomatsalat: 150,-
https://baltoppenlive.dk/arrangement/rõivassepp-eskildsen-duo-est-dk/
Sinne Eeg Group
Fredag 7/2 20:00
Normalpris: 235,-
Spisning fra kl. 18:00:
Bacon- og timianstegt svinemørbrad på rodfrugtsjulienne med kartoffeltærte og agurkesalat: 150,-
https://baltoppenlive.dk/arrangement/sinne-eeg-group/
Mads Tolling Quartet feat. Jacob Fischer “Svend Asmussen Tribute”
Lørdag 14/3 20:00
Normalpris: 195,-
Spisning fra kl. 18:00:
Farseret perlehønebryst med svampekartoffel og waldorfsalat: 150,-
https://baltoppenlive.dk/arrangement/mads-tolling-quartet-feat-jacob-fischer-svend-asmussen-tribute/
3 jazzkoncerter med spisning:
Normalpris: 1.000,-
Pakkepris: 870,-
Spisningen foregår i et eksklusivt lokale med overraskelser.
Koncertpladser ved reserverede caféborde anvises ved indgangen.