4. sep
KL. 20:00

Lord Siva

Lord Siva - Musik

Lord Siva. PR-foto

Lord Siva

Opildnende energi med 90’er-rap mixed med R&B
Lord Siva

 

Fredag 4/9 2015 20:00

Entré: 100,- i døren og forsalg

Ståpladser

Der kan købes sandwich i baren

Barpriser: Fra 20,- fadøl / 10,- sodavand

Bpromoter

 

Bag navnet Lord Siva gemmer sig en ung mand med masser af energisk gåpåmod. Han er i dén grad fra Aalborg. Altså på den charmerende måde.

Stilmæssigt taler vi om 90’er-rap blandet med en god portion R&B i et sløret pop-univers produceret af Carl Barsk… fuld af slowed-down beats, følsomme forvrængede vokaler og masser af synths. Lord Siva rapper og synger sig sørgmodigt igennem eftertænksomme tankestrømme om at være efterladt og forvirret.

Han er sammen med et navn som Karl William blevet spået en lysende karriere i de kommende år. Med din første EP “100” fra foråret 2014, som bl.a. kastede singlerne “Vippen” og “Natten” af sig, satte han sit solide aftryk på kort tid. Det resulterede bl.a. i optrædener på SPOT Festival, Smukfests Live Camp og Roskilde Festival, ligesom han blev bekræftet som main support på Ukendt Kunstners udsolgte turné i september 2014.

I december udsendte LORD SIVA sin anden EP – “180” – og offentliggjorde i samme åndedrag sin første headliner turné i foråret 2015. Med stort set udsolgt over hele linjen er den unge sanger ude på en omfattende sommerturné bl.a. på Distortion på Nørrebro #Gadekryds, Roskilde Festival, Trailerpark Festival og Sommer Chillout Aarhus.

Lokal support:
Hovedlø$ – et innovativt rap kollektiv med buldrende bas og øredøvende lyrik!
LavaLampen, en personlighed der udfordrer normerne, og laver hiphop på sin egen bestialske måde!

Grill’N’Chill:
Fra kl. 17:00! Vi tænder op i grillene og så kan du medbringe dit eget mad og tilberede den her! Gratis early bird øl til de første.