10. sep
KL. 20:00

Maggie Bjorklund + Workers In Songs

Maggie Bjorklund + Workers In Songs - Musik, Ny-folk

foto: Jan Stuhr

Maggie Bjorklund + Workers In Songs

Americana - Første koncert i medlemsklubben Ny-folk på Baltoppen LIVE
Maggie Bjorklund + Workers In Songs

 

Torsdag 10/9 2015  20:00

Løssalg 160,- | Siddepladser ved caféborde/på balkon.

Medlemskab af medlemsklubben Ny-Folk 2015/2016: 700,-

Økologisk sandwich kan købes i caféen.

 

Maggie Bjorklund
Jack Whites danske singer/songwriter og pedal steel guitarist, med en fortid i 90’erens kvindebands ‘Darleens’ og ‘Miss B. Haven’ er braget igennem lydmuren med et forunderligt miks af country, roots og psykedelisk musik. Signaturen emmer af støvet amerikansk ørkenpop og magisk betagende film noir-stemninger. Hendes solokarriere har hidtil kastet debutalbummet “Coming Home” af sig i 2011, og den stærkt anmelderroste ‘Shaken’ så dagens lys i 2014. Singlen ‘Name In The Sand’ var et regulært radio-hit. Maggie, der også synger, er exceptionelle virtuos og stilistisk stilsikker.

Workers In Songs
er træfsikker i en forrygende Folk’n Country-koncert fuld af medrivende sange, pudsige anekdoter og fængslende historier fra den musik, der om nogen afspejler USA’s historie gennem flere århundreder. Det udadvendte Americanaband laver en koncertfest med selvskrevne sange inspireret af den gamle amerikanske sangskrivertradition med gode historier og fokus på live oplevelsen.

PR-foto: Workers In Songs

PR-foto: Workers In Songs

De er et af de få danske bands der rammer den samme outlaw country-genre som Bob Wayne. De udgav 2013 debutalbummet ‘For Grandpa’, der opnåede stor anerkendelse af fra bl.a. Gaffa, der kaldte det ”et stilsikkert og energisk musikalsk udtræk”. stereo.dk kvitterede med ”En perle for sin genre”, hvilket bakkedes op af Lydtapet.dk, med 5 ud af 6 stjerne under overskriften ”Potent udspil fra vanvittige country-rockere”. Rootzone.dk cementerede ‘For Grandpa’ som ”et af de mest lovende debutalbums i 2013”. I 2014 fulgte Workers in Songs debuten op med album nr. 2: ‘That Glorious Masterpiece’.

http://www.workersinsongs.com