6. sep
KL. 19:30

Paul Mckenna Band (SCO)

Musik, Skotsk & Irsk Musikscene

Paul Mckenna Band. Foto: Drew John Barnes

Paul Mckenna Band (SCO)

Paul Mckenna Band

Tirsdag 6/9  19:30

Paul Mckenna Band (SCO)

 

”The Paul McKenna Band” er en af de mange nye, unge grupper, der til stadighed dukker op og supplerer og fornyer den traditionelle og kontemporære folkemusik. Paul McKenna’s musik trækker på den rige irske og skotske tradition, som han blander med nutidig sangskrivning, men med stor respekt for rødderne.

Bandet har “Potentialet til at dominere den skotske musiktradition i de næste mange år”. Store ord, men både unge og mere erfarne i folk-verdenen er enige om, at vi her har at gøre med et band, der er og har noget ganske særligt, som holder og får den fortjente succes.

I de seneste år har de spillet mange koncerter bl.a. på Celtic Connections Glasgow, The Cambridge Folk Festival, Tønder Festival, Milwaukee Irish Festival USA og Edmonton Folk Festival Canada.

De fem medlemmer har modtaget flere priser, bl.a. for “Best Up and Coming Act 2009″ ved MG Alba Scots Trad Music Awards, Scots Trad Awards”.

Deres andet album “Stem the Tide” er fyldt med sange, hvor de kombinerer det traditionelle med en masse nyt. I april 2016 udkom deres nyeste album “Paths that Wind”.

Bandet består af Paul McKenna (singer-songwriter, multiinstrumentalist), Sean Gray (fløjter, guitar, vokal), Ewan Baird (bodhrán, cajón, guitar), Conor Markey (banjo, bouzouki, vokal og ) og Jack Smedley (violin, vokal).

 

140,-

Siddepladser på balkon

Skotsk/Irsk Musikscene

Spisning (fra kl. 17:30): 140,- / Oksetyndsteg serveret med whiskysauce, bagte svampe/ rodfrugter og kartoffeltærte.

Del

Kunstner Hjemmeside

Tjek Paul Mckenna Bands web