16. nov
KL. 20:00

Comedy ZOO On Tour – Martin Nørgaard – Morten Wichmann – Mikkel Klint Thorius

Comedy

PR-foto: FBI.dk

Comedy ZOO On Tour – Martin Nørgaard – Morten Wichmann – Mikkel Klint Thorius

Martin Nørgaard, Morten Wichmann & Mikkel Klint Thorius

Onsdag 16/11  20:00

Comedy ZOO On Tour

Martin Nørgaard – Morten Wichmann – Mikkel Klint Thorius

 

Oplev tre af fremtidens allerstørste comedystjerner i ét show.

Du kender Martin Nørgaard som frontfigur for Nørgaards Netfix på TV2 Zulu, men vi må ikke glemme det team af sjove hoveder, der hver uge er med til at knokle jokes ud af ærmerne for at gøre hvert program til en succes. To af dem er Morten Wichmann og Mikkel Klint Thorius. De er alle tre nogle af tidens sjoveste komikere fra den yngste skuffe og harmonerer samtidig stilmæssigt. Alle leverer de  klassisk, tempofyldt stand-up med holdning. Det bliver med andre ord både sjovt og vedrørende.

Martin Nørgaard debuterede som stand-up-komiker da han var 18. Siden blev han nr. 3 til DM i stand-up i 2010 og Linda P udvalgte ham som opvarmer til sit one man show Linda P – og mig i 2011, hvor også Politiken fik øjnene op for dette åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. Nørgaard blev i 2013 nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og vandt den i 2014. Han har som tidligere nævnt siden haft stor succes med sit satireprogram Nørgaards Netfix på TV2 Zulu og sin netop overståede anmelderoste tour Det Dystre Skæg med Elias Ehlers, der samtidig med denne tour kan købes som download. Hardcore Martin Nørgaard fans kan også så småt begynde at glæde sig til hans første deciderede one man show, som forventes på tour i 2017.

Mikkel Klint Thorius er den fremadstormende young gun der med sine kun 24 år imponerer alle i branchen med sin energi og sit talent. De fleste kender ham fra spas-programmet Testkaninerne, fra Zulu Stand-up Live ligesom han har medvirket i “Gir det mening – ifølge Torben Chris”, alle tre programmer på TV2 Zulu, men det er live, at han er allersjovest. Det har du mulighed for at opleve på denne tour, hvor publikum udover forrygende godt materiale også får en god portion af hans helt uimodståelige charme.

Morten Wichmann er til trods for sin unge alder en af de vigtigste bidragsydere til den danske comedy-scene. Mange kender ham måske fra podcastet Fup i farvandet og hans første one man show “Morten Wichmann gør sin ting”, der blev sendt første gang på TV2 Zulu den 10. maj, derudover ville tv-programmer som Nørgaards Netfix, Dybvaaaaad og “Gir det mening – ifølge Torben Chris” på ingen måde være blevet så sjove, hvis det ikke var for Morten Wichmanns input. Er man fan af disse progammer, vil man helt sikkert kunne genkende humoren i hans sæt.

Har man lyst til at blive og hygge i baren efter showet, tilbyder Baltoppen LIVEs café drikkevarer til ’Happy Hour’ priser.

 

150,-

Nummererede siddepladser

Sandwich kan købes i caféen

Happy Hour i caféen efter showet

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg kunstner hjemmesiden