11. feb
KL. 19:00

Michael Schøt – Ulykkeligt Vidende

Comedy

Grafik: FBI

Michael Schøt – Ulykkeligt Vidende

Michael Schøt

Lørdag 11/2  19:00

I sit nye stand-up show deler Michael Schøt sin desperation over det overflow af informationer, som man dagligt bliver bombarderet med. “Ulykkeligt Vidende” byder som hans tidligere shows på intelligente observationer om den hverdag vi lever i omsat til spidende morsomme punchlines.

Det er efterhånden en tradition. Cirka en gang om året kommer Michael Schøt landet rundt og kaster et satirisk blik på vores alle sammens samfund. Med sine shows uPolitisk Korrekt, Schøt Happens, Kunstigt Intelligent og senest YtringsPligt – der høstede fem- og seks-stjernede anmeldelser – har Michael Schøt cementeret sin position som en af landets skarpeste hoveder.

Nu er Schøt klar til at give samfundet endnu et satirisk vrid. Om showet siger Michael selv: “Ulykkeligt Vidende er virkelig den følelse jeg sidder tilbage med, hver gang jeg har åbnet en avis, set nyheder eller bare været på nettet. Nu ved jeg noget nyt… som gør mig rasende! Sådan tror jeg, at vi er rigtig mange der har det.”

Glæd dig til en aften med intelligent comedy fra landets stærkeste samfundssatiriker.

Har man lyst til at blive og hygge i baren efter showet, tilbyder Baltoppen LIVEs café drikkevarer til ’Happy Hour’ priser.

 

Løssalg 230,-

Nummererede siddepladser

Varighed: Ca. 75 minutter uden pause

Sandwich kan købes i caféen

Happy Hour i caféen efter showet

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Schøtministeriets NyUgesTale