15. jan
KL. 15:00

I Hold your hand in mine

Café Liva - TEMA - teater i Baltoppen

PR-Grafik af Café Liva

I Hold your hand in mine

En Tom Lehrer cabaret
Café Liva

I Hold your hand in mine
Søndag 15/1  15.00

Caféforestilling med kaffe og kage.

Løssalg: 250,- / 125,- for unge under 25 år

TEMA medlem: Gulv 195,- / Balkon 170,-

Spisning efter forestillingen: 120,-: Teateranretning med røget laks, kyllingebryst, roastbeef og brie.

 

Tom Lehrer er én af USA’s skarpeste satirikere i det 20. århundrede og for 35 år siden kastede troubaduren, visesangeren, entertaineren & revymanden Flemming Krøll sig over Tom Lehrers sange på dansk.

Nu gør han det igen, sammen med pianisten, komponisten & Tom Lehrer-conneisseuren Lars Fjeldmose, og fortæller historien om en sindssyg verden, der ikke er blevet meget mindre vanvittig siden Tom Lehrer for over et halvt århundrede gik helt ud af tangenten; tværtimod er mange af de satirisk skarptskårne og overdrevne forudsigelser blevet … virkelighed?

Til at sammensætte cabareten og lave nye, opdaterede oversættelser af Tom Lehrers sylespidse univers har Krøllbassen & Fjeldaben allieret sig med én af landets – og sin generations – absolut skarpeste satirikere; Livas kunstneriske leder Jacob Morild.

 

Se mere om I Hold your hand in mine.

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Café Livas hjemmeside

KØB SPISNING

Forudbestil mad til din aften på Baltoppen LIVE.

Til udvalgte events kan du bestille spisning. Vær opmærksom på at der kun er et begrænset antal spisebilletter og at muligheden for bestilling lukker dagen før kl. 12.00 (for arrangementer om tirsdagen lukkes der for bestilling om fredagen). Se hvilke retter der serveres i forbindelse med det arrangement du har billet til.