24. nov
KL. 19:30

Dansetimen

Landsteatret - TEMA - teater i Baltoppen

PR-foto: Landsteatret

Dansetimen

Kærlighedskomedie med Annette Heick og Jesper Asholt
Landsteatret

 

Torsdag 24/11  19.30

 

Siddepladser på stolerækker

Varighed: 1 time og 55 min. inkl. pause

Løssalg: 250,- / 125,- for unge under 25 år

TEMA medlem: Gulv 195,- / Balkon 170,-

Spisning fra kl. 17:30: 150,-: Gammeldags oksesteg  serveret med bagte svampeog perleløg & rodfrugtmos

 

En rørende og morsom kærlighedskomedie af Mark St.Germain, hvor Jesper Asholt træder i karakter som en mental handicappet, men charmerende professor John, der nødtvungent indleder et forhold til sin nabo Senga, en karismatisk smuk danser, som er fysisk knæskadet.

Senga, som spilles af Annette Heick, mestrer til fulde at udtrykke depressionens aggressive væsen i mødet med professoren, og samtidig formår hun at lede professoren ind i dansens luner, og et besynderligt, men varmt kærlighedsforhold, udvikler sig mellem de to.

Dansetimen viser sig at blive nøglen til forløsning af både professorens og Sengas handicap, og begge gennemgår de en smuk udviklingsrejse i selskab med hinanden.

Professoren, der er autist med asperger syndrom, er blevet inviteret til en prisuddeling, som også byder på dans over aftenen. Velvidende at han aldrig har danset før og er stærk hæmmet af berøringsangst, tilbyder han sin nabo 2.153 $ for at lære ham et par dansetrin. Den skadede danserinde er indledningsvis massivt afvisende og svøbt ind i sin egen elendighed af udsigtsløs fremtid, men lader sig lokke af pengene. Senga, som spilles af Annette Heick, mestrer til fulde at udtrykke depressionens aggressive væsen i mødet med professoren, og samtidig formår hun at lede professoren ind i dansens luner, og et besynderligt, men varmt kærlighedsforhold, udvikler sig mellem de to.

Medvirkende: Jesper Asholt og Annette Heick

Instruktion: Pia Rosenbaum
http://baltoppen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/57505

Del

Kunstner Hjemmeside

Besøg Landsteatrets website